FACTS ABOUT ασφαλτικες μεμβρανες REVEALED

Facts About ασφαλτικες μεμβρανες Revealed

Facts About ασφαλτικες μεμβρανες Revealed

Blog Article

Χάρης Τζωρτζάκης: «Η λογοκρισία έχει ριζώσει στην ελληνική κοινωνία»

Έτσι, το κτίριό σας θα αναβαθμιστεί ενεργειακά ενώ παράλληλα με την εφαρμογή του συστήματος θα ανακαινίσετε και την εξωτερική του όψη, και έτσι θα αυξήσετε συνολικά την εμπορική του αξία!

Η επιλογή της κατάλληλης εξωτερικής θερμομόνωσης σε ένα σπίτι γίνεται πάντοτε λαμβάνοντας υπόψη την υπάρχουσα θερμομονωτική του επάρκεια όταν πρόκειται για παλαιό κτίριο ή την ενεργειακή μελέτη όταν πρόκειται για νεόδμητο ή νέο σπίτι.

Η τεχνική της θερμομόνωσης διπλής τοιχοποιίας βρίσκει εφαρμογές κυρίως σε νέα κτίρια κατά το στάδιο της κατασκευής τους. Πιο συγκεκριμένα σε αυτή την μέθοδο θερμομόνωσης τοποθετούμε το θερμομονωτικό υλικό ανάμεσα από εσωτερικό και εξωτερικό τοίχο. Η θερμομόνωση διπλής τοιχοποιίας είναι μια καλή λύση για νέες οικοδομές ωστόσο τα θερμομονωτικά αποτελέσματα σε σχέση με την εξωτερική θερμομόνωση είναι χαμηλότερα διότι δεν εκμεταλλεύεται πλήρως την θερμοχωρητικότητα των τοίχων.

Άμεσα, οι δαπάνες για θέρμανση το χειμώνα και ψύξη το καλοκαίρι μειώνονται, ενώ η χρήση των μέσων θέρμανσης και ψύξης γίνεται καταφανώς πιο αποδοτική.

Ουσιαστικά είναι η μέθοδος εμποδίζει τη μεταφορά θερμότητας από και προς το εσωτερικό του σπιτιού.

Δεν είναι όμως πάντα εφικτή η εξωτερική θερμομόνωση και γι αυτό κάποιες φορές καταφεύγουμε στην εσωτερική.

Ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση της θερμοπρόσοψης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως ο τύπος του υλικού, η επιφάνεια του κτιρίου και η ποιότητα της εργασίας.

Αυτά τα συμπυκνώματα προκαλούν αποσαθρώσεις (σε περιπτώσεις παγετού και ανάλογα το βάθος της συμπύκνωσης) ή μύκητες – μούχλα στην εσωτερική παρειά του περιβλήματος του κτηρίου.

Μέσα από μια διαδικασία, που απαιτεί τεχνογνωσία τόσο από την παραγωγό εταιρεία των υλικών όσο και από τον εφαρμοστή, το συνεργείο τοποθετεί ειδικά υλικά και στρώσεις που αποτρέπουν τόσο την απώλεια θερμότητας από το εσωτερικό, ενώ δημιουργούν μια ασπίδα προστασίας απέναντι στους ανέμους, το ψύχος και τη ζέστη.

Αυτή, παράλληλα, έχει ως αποτέλεσμα την επιπλέον προστασία του κελύφους των κτηρίων αλλά και του περιβάλλοντος.

Όσο μικρότερη είναι η ποσότητα νερού που απορροφά ένα θερμομονωτικό υλικό τόσο πιο εύκολα μπορούμε να το επιλέξουμε σε εφαρμογές όπου η θερμομόνωσή μας θα έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον και άρα το νερό χωρίς να μεσολαβεί προστατευτική get more info στεγανωτική στρώση.

Πυλωτές: οι οροφές των πυλωτών επενδύονται και αυτές καθώς συνιστούν μια μεγάλη επιφάνεια από όπου η θερμότητα του κτηρίου δύναται να διαφύγει προς το εξωτερικό περιβάλλον.

Τα υλικά που κάνουν θερμομόνωση, είναι πάντα ελαφρά υλικά που έχουν εγκλωβίσει στη μάζα τους ακίνητο αέρα.

Report this page